Kyanid draselný, nembutal a pentobarbital (pilulky

Editovat/smazat/topovat »

Kyanid draselný, nembutal a pentobarbital (pilulky

Cena:0 Kč
Datum vložení:30.04.2024 03:30
Okres:Praha
Kontaktní údaje: 
Jméno:raymond waters
Telefon:+447362050789

Odpovědět na inzerát »

Kyanid draselný, nembutal a pentobarbital (pilulky a prášek, kapalina) na prodej Vyrábíme a distribuujeme kyanid draselný. Kyanid draselný je bezbarvá krystalická sloučenina, která se používá v menších aplikacích, jako jsou šperky, pro chemické zlacení a leštění. Kyanid draselný je poskytován v prášku nebo tabletě a kapsle tvoří válcovité tablety, každá o hmotnosti 100 gramů. Je to anorganická sloučenina se vzorcem KCN Tato bezbarvá krystalická sloučenina, vzhledově podobná cukru, je vysoce rozpustná ve vodě. Většina KCN se používá při těžbě zlata, organické syntéze a galvanickém pokovování. Nabízíme tři stupně za skvělou hodnotu, 99% KCN Kontaktujte nás nyní, abyste si mohli zakoupit informace, dotazy a ceny: Volejte/textujte/Viber: +447362050789/+447418356292 E-mail: chemicaltrader21atgmaildotcom Kontaktujte nás pro více informací Prodáváme po celém světě. Zásilka je bezpečně a bezpečně zpracována na místo určení – spolehlivá a diskrétní přeprava přes noc (24/h) v rámci USA (není vyžadován žádný podpis). NEJSOU VYŽADOVÁNY ŽÁDNÉ VLASTNÍ POPLATKY. Klienti mají zaručeno plné vrácení peněz, pokud balíček neobdrží. Kontaktujte nás nyní pro nákup Pro více informací, dotazy a ceny: Volejte/textujte/Viber: +447362050789/+447418356292 E-mail: chemicaltrader21atgmaildotcom

Galerie k inzerátu - Kyanid draselný, nembutal a pentobarbital (pilulky

Odpovědět na inzerát Kyanid draselný, nembutal a pentobarbital (pilulky

UPOZORNĚNÍ:
Provozovatel RCBazar.cz nenese žádnou zodpovědnost za chování jeho uživatelů. Obě strany - nabízíjící i poptávající - jsou osoby, které nejsou spojené s provozovatelem webu.
Doporučujeme oběma stranám, aby si svého obchodního partnera řádně prověřily. Zejména při obchodech do zahraničí a platbě předem na účet doporučujeme zvýšenou obezřetnost. Podvodníci se bohužel nevyhýbají ani našemu webu.



Napište pátý den v týdnu.