nakupujte bitcoiny, Ethereum, USDT a další kryptom

Editovat/smazat/topovat »

nakupujte bitcoiny, Ethereum, USDT a další kryptom

Cena:0 Kč
Datum vložení:30.04.2024 02:52
Okres:Praha
Kontaktní údaje: 
Jméno:davis investors
Telefon:+447362050789

Odpovědět na inzerát »

POTŘEBUJETE KRYPTOMĚNU BITCOIN (BTC) S VELKOU SLEVOU? nakupujte bitcoiny, Ethereum, USDT a další kryptoměny za dostupné ceny, nákup a prodej kryptoměn nebylo nikdy snadné online, pokud chcete dělat smurfing nebo jakýkoli jiný druh podnikání, jste na správném místě, Přímo a soukromě prodáváme 1500 BTC (Bitcoin) pouze za skutečné peníze v měně: dolarech ($) nebo eurech (€). Ne kryptoměna SWAP BTC vs. USDT nebo USDT vs BTC)... Nabídka prodeje 1500 BTC se vztahuje na bitcoiny, které byly legálně zakoupeny v roce 2016 pro investiční účely. Všechny bitcoiny jsem koupil levně, abych nyní prodal dráž a vydělal na investici. Vážný a solventní kupující obdrží velmi velkou slevu (-20% hrubého). Jedná se o skutečnou nabídku, a proto se Kupující pohybuje po celou dobu nejprve podle pravidel, která platí při obchodování s kryptoměnami na mimoburzovním trhu. E-mail: davisinvestor9 at gmaildotcom Volejte/textujte/Viber: +447362050789/+447418356292 * Požadované minimum na jednu transakci: 5 BTC. * Maximum na jednu transakci: až 1500 BTC. * Prodávající preferuje jednotlivé transakce v hodnotě 25-100 BTC. * U malých transakcí pod 5 BTC prodejce nedává slevu a neplatí provizi. * Jednotlivé transakce lze opakovat, pokud jsou k dispozici bitcoiny. * Budování důvěry znamená začít od malých obchodů, nikoli od velkoobchodních transakcí! * Kupujícím BTC může být jak soukromá společnost, tak fyzická osoba (bez institucionálních klientů, protože nemohou nakupovat kryptoměny na mimoburzovním trhu). * Netestujte Satoshi a netestujte AB, protože každý skutečný kupující (ne zprostředkovatel), který chce otestovat peněženku BTC, může od prodejce koupit minimálně 1 BTC na testování. Na kontakt čekáme pouze u přímých nákupů bez sítě zprostředkovatelů, kteří kazí každou seriózní transakci a marní čas prodejcům na absurdních jednáních a ověřováních. E-mail: davisinvestor9 at gmaildotcom Volejte/textujte/Viber: +447362050789/+447418356292 Poznámka: Spolupráce se zprostředkovateli je možná pouze v případě, že jsou přímo kupujícímu a poskytují spolehlivou nabídku na nákup mých bitcoinů. Výše provize pro zprostředkovatele je smluvní. Provizi vyplácí zprostředkovatelům prodejce v BTC prostřednictvím peněženky.

Galerie k inzerátu - nakupujte bitcoiny, Ethereum, USDT a další kryptom

Odpovědět na inzerát nakupujte bitcoiny, Ethereum, USDT a další kryptom

UPOZORNĚNÍ:
Provozovatel RCBazar.cz nenese žádnou zodpovědnost za chování jeho uživatelů. Obě strany - nabízíjící i poptávající - jsou osoby, které nejsou spojené s provozovatelem webu.
Doporučujeme oběma stranám, aby si svého obchodního partnera řádně prověřily. Zejména při obchodech do zahraničí a platbě předem na účet doporučujeme zvýšenou obezřetnost. Podvodníci se bohužel nevyhýbají ani našemu webu.



Napište pátý den v týdnu.