Hledáme projekt, do kterého bychom mohli investova

Editovat/smazat/topovat »

Hledáme projekt, do kterého bychom mohli investova

Cena:0 Kč
Datum vložení:30.04.2024 03:32
Okres:Praha
Kontaktní údaje: 
Jméno:raymond waters
Telefon:+447362050789

Odpovědět na inzerát »

Hledáme projekt, do kterého bychom mohli investovat Jsme poradenská firma spojující a hledající zahraniční jednotlivce/obchodní podniky a korporace, které potřebují obchodní expanzi a jsou ochotné se ziskem investovat obrovské množství peněz, které mám k dispozici do ziskového dlouhodobého podniku, a co je nejdůležitější, jsem povinni investovat tyto prostředky do nemovitostí/úvěry veřejným firmám nebo podnikům s nízkou úrokovou sazbou/otevřít společnosti a koupit vily a rozdávat je za nájemné. nejlépe v zemi vašeho bydliště nebo na jiném vhodném místě. Ocením, pokud mi můžete poskytnout tu nejlepší pomoc, kterou potřebuji, a doufám, že s vámi budu brzy spolupracovat. Dám vám vědět o výši klientských prostředků fondu, které budou investovány. Zainteresované osoby nebo právnické osoby by mě měly kontaktovat pro další informace a čekat na vaši rychlou odpověď co nejdříve. Kontaktujte nás Pro více informací: Volejte/textujte/Viber: +447362050789/+447418356292 E-mail: raywaters63atgmaildotcom

Galerie k inzerátu - Hledáme projekt, do kterého bychom mohli investova

Odpovědět na inzerát Hledáme projekt, do kterého bychom mohli investova

UPOZORNĚNÍ:
Provozovatel RCBazar.cz nenese žádnou zodpovědnost za chování jeho uživatelů. Obě strany - nabízíjící i poptávající - jsou osoby, které nejsou spojené s provozovatelem webu.
Doporučujeme oběma stranám, aby si svého obchodního partnera řádně prověřily. Zejména při obchodech do zahraničí a platbě předem na účet doporučujeme zvýšenou obezřetnost. Podvodníci se bohužel nevyhýbají ani našemu webu.



Napište pátý den v týdnu.