Soarjet EP ARF Airline + BL motor 3500KV

Editovat/smazat/topovat »

Soarjet EP ARF Airline + BL motor 3500KV

Cena:2 990 Kč
Datum vložení:19.09.2024 14:17
Okres:Kolín
Kontaktní údaje: 
Jméno:Jitka Jelínková
Telefon:607124151

Odpovědět na inzerát »

Nový nepoužitý, v originál krabici.Soarjet EP ARF je celodřevěný, svojí koncepcí svahový větroň s 66mm dmychadlem se střídavým motorem v prstenci nad křídlem. Letadlo je hotové, potažené, s aplikovanými obtisky. Obsaženo je 66mm dmychadlo a gondola. Profil křídla je štíhlý, model je v letu rychlý, přitom přistání s ním nečiní potíže. Starty z ruky jsou snadné, s přebytkem výkonu pro rychlé výstupy do výšky. Křidélka po celém rozpětí jsou účinná pro létání na svahu i s pohonem a model zvládá základní akrobatické obraty i let na zádech. Křídlo se snadno demontuje z trupu pro snadnou dopravu a uskladnění. Sestavení modelu zabere jen několik málo hodin. Ovládací prvky jsou křidélka (2x servo), výškovka a plyn. Technické údaje Rozpětí: 1448 mm Délka: 915 mm Letová hmotnost: 870g Nosná plocha: 26,0 dm² Dmychadlo: 66mm Motor: střídavý DF 3500ot/V

Galerie k inzerátu - Soarjet EP ARF Airline + BL motor 3500KV

Odpovědět na inzerát Soarjet EP ARF Airline + BL motor 3500KV

UPOZORNĚNÍ:
Provozovatel RCBazar.cz nenese žádnou zodpovědnost za chování jeho uživatelů. Obě strany - nabízíjící i poptávající - jsou osoby, které nejsou spojené s provozovatelem webu.
Doporučujeme oběma stranám, aby si svého obchodního partnera řádně prověřily. Zejména při obchodech do zahraničí a platbě předem na účet doporučujeme zvýšenou obezřetnost. Podvodníci se bohužel nevyhýbají ani našemu webu.



Napište pátý den v týdnu.
Nahlásit závadný inzerát