RC auto TRX-4 Land Rover Defender

Editovat/smazat/topovat »

RC auto TRX-4 Land Rover Defender

Cena:26 000 Kč
Datum vložení:13.08.2024 20:39
Okres:Chrudim
Kontaktní údaje: 
Jméno:Jiří Ďurina
Telefon:720203090

Odpovědět na inzerát »

Traxxas TRX-4 Defender je zcela nový RC model auta, který mění zaběhlé standardy. Špičkové šasi toho expedičního modelu má řadu funkcí, které jinde nenajdete. Vyniká svou všestranností a schopnostmi. Robustní, silný a především zábavný model, který se stal běh krátké doby trhákem! Neuvěřitelné schopnosti tohoto extrémního off-roadu Vás zavedou na nová místa a zažijete nová dobrodružství. Model je doslova nabitý vymoženostmi - dálkově řízené uzávěrky diferenciálů, dvoustupňová převodovka, portálové nápravy, nápravová převodovka, funkční blatníky, velmi detailní zpracování. Samozřejmostí je voděodolná* elektronika a kvalitní provedení, jak jste od Traxxasu zvyklí. Model je oblíbený, také díky široké paletě tuningových dílů a možnosti uživatelské vylepšení. PŘÍSLUŠENSTVÍ: přepravní kufr, Funkční naviják dál.ovládání, silnější servo řízení, zahrádka kov., realistické osvětlení s řídící jednotkou, zvukový modul real.zvuk motoru, bluetooth modul nastavení parametrů auta a ovládání světel, tuningové tlumiče, baterie do auta, baterie do dákového ovladače, nabíječ baterie TD610Pro, programátor regulátoru, programátor serva, digitální měřák baterie, programátor zvukového modulu, kovové ochrané plechy náprav, závaží na všech kolech, mřížky na oknech, panty a kliky na dveřích, světelná led rampa, tuningové nárazníky, ozdobné plechy, tankovací hrdlo, tažné zařízení (koule) a další komponenty. RC Auto je v bezvadném stavu , jen opravdu vážnemu zájemci a preferuji osobní předání je potřeba hodně informací toto auto není hračka.

Galerie k inzerátu - RC auto TRX-4 Land Rover Defender

Odpovědět na inzerát RC auto TRX-4 Land Rover Defender

UPOZORNĚNÍ:
Provozovatel RCBazar.cz nenese žádnou zodpovědnost za chování jeho uživatelů. Obě strany - nabízíjící i poptávající - jsou osoby, které nejsou spojené s provozovatelem webu.
Doporučujeme oběma stranám, aby si svého obchodního partnera řádně prověřily. Zejména při obchodech do zahraničí a platbě předem na účet doporučujeme zvýšenou obezřetnost. Podvodníci se bohužel nevyhýbají ani našemu webu.



Napište pátý den v týdnu.
Nahlásit závadný inzerát